10.12.2009. / 16:42

Autor: Maja Profuntar

Spektakularno otvorenje salona Water Gallery

Na otvorenju se okupilo mnoštvo osoba iz javnog života, među kojima su bili modna agentica Suzy Josipović, voditeljica Tatjana Jurić, pjevač Joško Čagalj Jole te arhitekt Ante Vrban

Aleksandra GrdićAleksandra GrdićTvrtka Art Interijeri, poznati uvoznik kvalitetnog talijanskog namještaja, jučer je u Zagrebu otvorila svoj drugi prodajni salon Water Gallery by Art Interijeri koji se nalazi u poslovnom centru Almeria u Vukovarskoj ulici.

U prostorima Water Galleryja postavljeni su birani komadi kupaonskog namještaja, keramike, galanterije i sanitarija vrhunskih proizvođača kao što su Flamina, Duravit, Hansgrohe, Gessi, Idea Group, Flor Gress, Sicis, Bisazza, Atlas Concorde i Cerim.

Kao i u ostalim salonima Art Interijera, i u ovom najnovijemu klijenti mogu dobiti stručan savjet pri odabiru od školovanih dizajnera interijera, te tako na jednom mjestu pronaći rješenje u savršenom skladu s njihovim željama i potrebama.

Program je vodila Iva Jerković, a okupljene su pozdravili direktor tvrtke Art Interijeri Neno Janković te voditelj salona Water Gallery Igor Bartulović. Na otvorenju se okupilo mnoštvo osoba iz javnog života, među kojima su bili modna agentica Suzy Josipović, voditeljica Tatjana Jurić, pjevač Joško Čagalj Jole te arhitekt Ante Vrban. Na vrhuncu večeri, manekenke Aleksandra Grdić i Manel Amar Jelić, inače podrijetlom iz Tunisa, pred uzvanicima su prošetale u kupaćim kostimima i zatim se opustile u izloženom jacuzziju uz čašu šampanjca.

Foto: Tomislav Smoljanović

Fotogalerija

  • Aleksandra Grdić
  • Ante Vrban
  • Tatjana Jurić
  • Aleksandra Grdić i Manel Amar Jelić
  • Suzy Josipović i Iva Jerković
  • Neno Janković

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika