11.12.2009. / 12:48

Autor: Nacionalova redakcija

Mio Litepad N890 i N1210 osvojili nagradu iF Design 2010

Budući da je tri godine za redom nagrađivan iF Product Design nagradama, Mio se dokazao kao proizvođač i ponuđač korisnih proizvoda s in-touch dizajnom

Mio LitepadMio LitepadMio, vodeći svjetski proizvođač GPS uređaja za navigaciju primio je prestižnu nagradu, iF Product Design Award 2010, za svoje Mio Litepad N890 i Litepad N1210 uređaje, što je već treća godina za redom da Mio dobija pohvale.

Oba proizvoda su dizajnirana tako da spoje dva funkcionalna elementa, estetcki lijepa i jednostavna za upotrebu. Litepad N890 karakterizira jedinstvena težina, manja od 900 grama. Sa svojim inovativnim senzorom za rotaciju, korisnici mogu okretati ekran za 90° kako bi lakše čitali e-knjige, web stranice ili gledali fotografije. GPS prijemnik i 3,5G modul omogućavaju korisnicima da se kreću, lociraju svoju destinaciju, komuniciraju sa svijetom i pretražuju okolinu preko interneta.

Proizvodi sa in-touch dizajnom

Miov Litepad N1210 pruža kompletnu multimedijalnu funkcionalnost sa ATI grafičkim čipsetom i tankim 12,1” ekranom. Za interakciju s aplkacijama, N1210 podržava kontrolu dodira na 50% većem touchpad-u. N1210 je spreman za HD s eksternim HDMI portom osiguravajući HD video izlaz za ekrane visoke rezolucije, dok je na putu lakše komunicirati s njegovim ugrađenim 3,5G* modulom i dobrom bežičnim konekcijom. To sve je ugrađeno u 24,9mm tanko i 1,3kg lako kućište, što je pogodno za filmove, fotografije, igrice, Internet pretraživanje i još mnogo toga.

Justine Liu, Global Marcom Director izjavila je: “Mio je nastojao korisnicima ponuditi svoje navigacijske uređaje i uvjeriti ih da su oni za njih najbolji izbor. Budući da je tri godine za redom nagrađivan iF Product Design nagradama, Mio se dokazao kao proizvođač i ponuđač korisnih proizvoda s in-touch dizajnom.”

U konkurenciji na iF Design nagradama Mio Litepad N890 i Litepad N1210 su ovih godina izabrani između 2,468 proizvoda, 1016 natjecatelja iz 39 država. iF product design2010 nagradna izložba u Hanoveru, kao i online izložba, bit će održane od 2. ožujka 2010. do kraja kolovoza 2010.

Vezane vijesti

Cipele s GPS-om za oboljele od Alzheimera

Cipele s GPS-om za oboljele od Alzheimera

Prve cipele opremljene sustavom za globalno pozicioniranje stižu na američko tržište, a namijenjene su osobama koje boluju od Alzheimerove bolesti i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika