12.12.2009. / 20:00

Autor: Totalsport

Bryant unatoč slomljenom kažiprstu: Mislim da ću igrati već u subotu

Unatoč slomljenom kažiprstu šuterske desne ruke u petak navečer je Kobe Bryant igrao protiv Minnesote i zabio 20 poena uz po pet skokova i asistencija

Kobe BryantKobe BryantUnatoč slomljenom kažiprstu šuterske desne ruke u petak navečer je Kobe Bryant igrao protiv Minnesote i zabio 20 poena uz po pet skokova i asistencija.

Bila je to jedanaesta pobjeda Lakersa zaredom, a najbolji košarkaš današnjice se ozlijedio u prvoj četvrtini ogleda, no vratio se na parket nakon kratkog boravka u svlačionici. Ponovno je zaigrao i dominirao unatoč hendikepu.

- Bol je bila prilično jaka. No, ubrzo je više nisam osjećao. Ono najgore očekujem tijekom sutrašnjeg dana kada se sve ohladi - rekao je Bryant.

Već u subotu Lakerse očekuje nova utakmica, gostovanje u Salt Lake Cityju kod Utah Jazza, a Bryant je najavio kako misli da će zaigrati i u toj utakmici unatoč ozljedi.

- Apsolutno je sigurno da neću zbog toga dugo izbivati s parketa. Možda neće proći niti jedna utakmica bez mene, vidjet ćemo nekoliko sati prije ogleda protiv Utaha mogu li ili ne. Ako se mene pita, ja bih igrao - zaključio je drugi strijelac trenutačno u NBA ligi s prosjekom od 28.4 poena po ogledu.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika