13.12.2009. / 09:49

Autor: Andrea Belin

Opet skandal u Zadru: Suprug Korine Longin završio na policiji

Nakon ispitivanja u policijskoj postaji koje je trajalo do ranojutarnjih sati, Fredro Starr i njegov bend ONIX privedeni su na Prekršajni sud

Fredro StarrFredro StarrFredro Starr, američki reper i suprug hrvatske manekenke Korine Longin je u petak navečer završio na policiji.

Naime, na njegovom koncertu koji je održao sa svojim bendom ONYX u zadarskom klubu „Shine", iznenada se pojavila policija pod optužbom da glasnom glazbom remete javni red i mir.

Nakon toga su dečki u plavim uniformama glazbenike odveli u policijsku postaju na ispitivanje koje je trajalo do ranojutarnjih sati, a zatim su privedeni na Prekršajni sud u Zadru.

S obzirom da su svoj boravak u Zadru prijavili po zakonu o strancima, reperima dolazak policije nije bio osobito jasan.

Osim toga, policajci su se pojavili u klubu relativno rano pa se pretpostavlja da „Shine" nema dozvolu za živu muziku već može raditi isključivo kao caffe bar.

Inače, ovo je Fredrov prvi posjet rodnom gradu njegove supruge s kojom se vjenčao još 2007. godine. Prije Zadra, reper je nastupao u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu gdje nije bilo nikakvih problema.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika