13.12.2009. / 23:08

Autor: Ana Smrečki, Ivica Medo, Hina

Video: Talijanski predsjednik napad na Berlusconija nazvao 'terorističkim činom'

Berlusconijev glasnogovornik Paolo Banaiuti istaknuo je nakon napada da će se u ponedjeljak ujutro znati više o njegovu zdravstvenom stanju. Neslužbeno se pak doznaje da je Berlusconi obilno krvario iz usta i da ima dva oštećena zuba, od kojih je jedan slomljen

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiNakon što je u srcu Milana napadnut talijanski premijer Silvio Berlusconi iz bolnice u koju je primljen dolaze šture informacije. Iako nije izgubio svijest, šef talijanske vlade mora ostati u bolnici na 24-satnom promatranju. Tijekom transporta iz hitne službe prema bolničkoj sobi, Berlusconi je rekao da se osjeća dobro.



Talijanski predsjednik Giorgio Napolitano oštro osudio napad

Berlusconijev glasnogovornik Paolo Banaiuti istaknuo je nakon napada da će se u ponedjeljak ujutro znati više o njegovu zdravstvenom stanju. Neslužbeno se pak doznaje da je Berlusconi obilno krvario iz usta i da ima dva oštećena zuba, od kojih je jedan slomljen. Talijanski predsjednik Giorgio Napolitano oštro je osudio napad na talijanskog premijera, nazvavši ga 'terorističkim činom'.

Berlusconi je primljen u bolnicu u nedjelju nakon što ga je muškarac, navodno duševni bolesnik, pogodio u lice malim modelom milanske katedrale nakon političkog skupa. Na skupu je šefu vlade desetak ljudi zviždalo i dovikivalo da je klaun, a on im je nekoliko puta viknuo neka se srame. 42-godišnji napadač je duševni bolesnik koji se liječio deset godina i nije poznat policiji.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika