14.12.2009. / 10:20

Autor: Totalsport

Tiger ostao bez još jednog sponzora

Najbolji golfer današnjice Tiger Woods ostao je bez još jednog velikog sponzora uslijed velikog skandala u kojem se našao u posljednje vrijeme. Riječ je o Accentureu, svjetski poznatoj tvrtki koja se bavi pružanjem konzultacijskih i tehnoloških usluga

Tiger Woods sa suprugom u nekim "sretnijim" vremenimaTiger Woods sa suprugom u nekim "sretnijim" vremenimaNajbolji golfer današnjice Tiger Woods ostao je bez još jednog velikog sponzora uslijed velikog skandala u kojem se našao u posljednje vrijeme. Riječ je o Accentureu, svjetski poznatoj tvrtki koja se bavi pružanjem konzultacijskih i tehnoloških usluga.

"Tiger Woods više nije naš pravi predstavnik s obzirom na okolnosti koje su se dogodile u posljednja dva tjedna", stoji među ostalim u priopćenju Accenturea.

Osim Accenturea, od Woodsa se još u subotu distancirao i Gillette, koji je poručio kako slavnog golfera neće "emitirati u svojim reklamama na neodređeno vrijeme".

Bizarna prometna nesreća ispred vlastitog luksuznog doma na Floridi 27. studenog razotkrila je čitav lanac ljubavnica s kojima je Woods varao svoju suprugu Elin Nordegren, te narušila njegov brižljivo godinama građen savršen imidž.

Najbogatiji sportaš svih vremena u subotu se ispričao javno supruzi i svojoj obitelji, te najavio privremeno povlačenje iz profesionalnog golfa.

Vezane vijesti

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nakon godinu i pol dana pauze u pripremi projekta, krajem ožujka u Dubrovniku je obnovljena procedura razvoja golfa kao budućega dodatnog turističkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika