15.12.2009. / 11:11

Autor: Totalsport

NHL liga: Flyersi bolji od Bruinsa

Hokejaši Philadelphia Flyersa pobijedili su na gostujućem ledu Boston Bruinse 3-1 i tako došli do druge međusobne pobjede u isto toliko ogleda ove sezone

Kimmo TimonenKimmo TimonenHokejaši Philadelphia Flyersa pobijedili su na gostujućem ledu Boston Bruinse 3-1 i tako došli do druge međusobne pobjede u isto toliko ogleda ove sezone.

U posljednju trećinu ušlo se s rezultatom 1-1, a ondje je Finac Kimmo Timonen s dva gola riješio utakmicu. Brian Boucher obranio je 26 udaraca na vratima Flyersa koju su u utakmicu ušli s 10 poraza u zadnjih 12 utakmica i kao druga najlošija momčad NHL lige.

Ova utakmica bila je uvertira u međusobni dvoboj koji će sastavi međusobno odigrati na otvorenom, na Bostonovom Fenway Parku 1. siječnja sljedeće godine.

Detroit Red Wingsi pobijedili su u svojoj Joe Louis Areni Phoenix Coyotese 3-2 i tako došli do 17. ovosezonske pobjede u 33 odigrane utakmice. Kris Newbury, Patrick Eaves i Derek Meech zabili su za Red Wingse, a vratar Jimmy Howard obranio je 30 udaraca prema vratima. Tijekom utakmice lijevo je koljeno ozlijedio važan Detroitov branič Jonathan Ericsson, a težina ozljede zasad još nije poznata.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri upisali su Florida Panthersi kod New York Islandersa 7-1. Nathan Horton upisao je svoj drugi hat-trick u karijeri za tek treću pobjedu Panthersa u posljednjih 13 utakmica.

Buffalo Sabresi slavili su na gostovanju kod Montreal Canadiensa 4-3 i tako produljili svoj pobjednički niz na brojku četiri. Odlučujući gol za Sabrese zabio je Clarke MacArthur u 15. minuti posljednje trećine.

NHL liga, ponedjeljak:

Boston – Philadelphia 1-3

Toronto – Ottawa 3-2

NY Islanders – Florida 1-7

NY Rangers – Atlanta 2-3 (penali)

Columbus – Nashville 3-5

Montreal – Buffalo 3-4

Detroit – Phoenix 3-2

Vancouver – Los Angeles 3-1

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika