15.12.2009. / 14:20

Autor: Ivica Medo

Joke Vranković: 'SAD je svijet za sebe, borit ćemo se sa Slovenijom i Brazilom'

"Ždrijeb jeste težak i apsolutno sam svjestan težine protivnika. Reprezentacija SAD-a je svijet za sebe i favorit prvenstva", izjavio je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Joke Vranković za Košarka.hr nakon ždrijeba za SP 2010. u Turskoj

Joke VrankovićJoke Vranković"Ždrijeb jeste težak i apsolutno sam svjestan težine protivnika. Reprezentacija SAD-a je svijet za sebe i favorit prvenstva. O njima ne treba trošiti previše riječi. Objektivno, mi ćemo najveću borbu imati sa Slovenijom i Brazilom. Slovence poznajemo odlično i znamo kako su kvalitetni, a svatko tko prati košarku zna kakve zvijezde posjeduju Brazilci", izjavio je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Joke Vranković za Košarka.hr nakon ždrijeba za SP 2010. u Turskoj.

Hrvatska prvu utakmicu igra protiv SAD-a čija momčad motiv sama po sebi:

"Naravno da neke posebne motivacije za početak prvenstva neće trebati. U svojoj karijeri sam igrao protiv američke reprezentacije i znam da je to za svakog igrača nešto posebno”, kaže hrvatski izbornik te dodaje da će pripreme za SP početi čim se vrati u Hrvatsku.

"Želja mi je napraviti jedan pravi turnir na kojem ćemo se dobro spremiti za protivnike kakvi nas čekaju u Turskoj. Budući da Brazil igra specifičnu košarku, netipičnu za europski stil, pokušat ćemo naći jednog takvog sparing partnera, koji će glumiti Brazilce", kazao je Vranković.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika