15.12.2009. / 16:48

Autor: Ivica Medo

Ćiro bi pješke na klupu Vojvodine: Kome bi Hrvat smetao u Novom Sadu?

U izjavi za beogradski Press Miroslav Blažević Ćiro otkrio je da bi vrlo rado prihvatio klupu poznatog novosadskog prvoligaša

Miroslav Blažević ĆiroMiroslav Blažević ĆiroPojavom spekulacija kako bi Miroslav Blažević, sada već bivši izbornik BiH reprezentacije, mogao u siječnju sjesti na klupi novosadske Vojvodine za 500.000 eurga godišnje plaće, beogradski Press kontaktirao je Ćiru, a ovaj je izjavio:

"Sine moj, što da ti kažem. Mene nitko od čelnika Vojvodine nije zvao, niti kontaktirao sa mnom... Nešto su mi pričali prijatelji i pojedini menadžeri, a vidite kako se sve sazna i onda od svega ispadne jedna velika pizdarija. Neću da pričaju kako je Ćiro samoreklamer, pogotovo što Vojvodina u ovom trenutku ima trenera. To je veliki klub i pravo da vam kažem, ne bih imao ništa protiv da radim u Vojvodini. Pa bolje bi mi bilo u Novom Sadu nego u Šangaju", konstatirao je Ćiro koji tvrdi da ne vidi zbog čega bi Hrvat nekome smetao u Novom Sadu:

"Mlad ste čovjek, zar stvarno mislite da bih kao Hrvat nekome smetao u Novom Sadu? Pod hitno se moramo riješiti takvih zabluda i primitivizma. Naravno, oni koji mi žele napakostiti u Hrvatskoj, znaće iskonsturirati priču. Prvi sam se obradovao kada je Ljupko Petrović preuzeo Croatiju Sesvete. Mene je i bez Vojvodine strah da ujutro otvorim novine. Novinarima sam dao dušu, ali vidite što mi uradiše s ovim Misimovićem. Napraviše mi pizdariju. Baš me je umorila epizoda u Bosni i Hercegovini", žali se Ćiro.

Čelni čovjek Vojvodine Ratko Butorović začuđen je spekulacijama oko dolaska Ćire u Novi Sad:

"Ćiro Blažević? Prvi put čujem za tako nešto. Uostalom, Vojvodina ima trenera", izjavio je Butorović za "Sportski Žurnal", no također kaže:

"Dobili smo kompliment od velikog trenera i čovjeka. Ne znam stvarno što će se događati u budućnosti i zato ne želim da vas lažem pričom da Ćiro dolazi ili ne dolazi. Odlično je to što je on rekao da bi pješke došao u Novi Sad. Istina je da sam nezadovoljan jesenjim učinkom, jer ni u najcrnjim snovima nisam mogao pretpostaviti da ćemo imati 16 bodova manje od Crvene zvezde. Ne mogu da ocijenjujem Babićev rad, ali i dalje tvrdim da imamo najkvalitetniju ekipu u ligi", izjavio je Butorović.

Prema navodima srpskih medija Vojvodina financijski odlično stoji, igrači dobivaju plaće i prije rokova, a čelni čovjek novosadskog kluba smatra da Vojvodina ima momčad koja mora puno bolje od trenutačnih čak 16 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, pa stoga nije nemoguće da se priča s Ćirom realizira.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika