16.12.2009. / 12:52

Autor: Totalsport

Megson: Klasnić misli samo na jedno - golove!

Pobjedom na svom Reebok stadionu protiv West Ham Uniteda 3-1 u 17. kolu Premiershipa Bolton je pobjegao iz zone ispadanja, a nakon utakmice zanimljivo je igru hrvatskog napadača Ivana Klasnića opisao menadžer momčadi Gary Megson

Ivan KlasnićIvan KlasnićPobjedom na svom Reebok stadionu protiv West Ham Uniteda 3-1 u 17. kolu Premiershipa Bolton je pobjegao iz zone ispadanja, a nakon utakmice zanimljivo je igru hrvatskog napadača Ivana Klasnića opisao menadžer momčadi Gary Megson.

- Ivan ne radi baš poput dabra u napadu. On samo želi zabiti golove. Njegov doprinos našoj igri nije baš onakav kakvom sam se nadao, a misli su mu usmjerene samo na postizanje golova. Ali on je također prihvatio da mora raditi više, i postepeno je krenuo u tom smjeru – rekao je Megson.

Klasnić je u utakmici asistirao za prvi Boltonov gol, zabio je drugi (u 77. minuti, svoj peti prvenstveni ukupno, treći u posljednjim dvama kolima), a zamijenjen je u 83. minuti.

- Mogao sam ga lako izvaditi i ranije jer nije radio stvari koje sam od njega tražio – dodao je menadžer trenutno 17-plasirane momčadi premierligaške ljestvice.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika