16.12.2009. / 14:34

Autor: Ivica Medo

Kruno Jurčić: Nedostajat će nam navijači i nećemo pratiti rezultat iz Amsterdama

Uoči utakmice s Timisoarom u Europskoj ligi Dinamov trener Krunoslav Jurčić naglasio je kako se radi o vrlo važnoj utakmici za zagrebački klub, ali i da to nije povijesna utakmica, iako je moguće da Dinamo nakon 1970. prvi put prezimi u jednom od europskih kupova

Krunoslav JurčićKrunoslav JurčićUoči utakmice s Timisoarom u Europskoj ligi Dinamov trener Krunoslav Jurčić naglasio je kako se radi o vrlo važnoj utakmici za zagrebački klub, ali i da to nije povijesna utakmica, iako je moguće da Dinamo nakon 1970. prvi put prezimi u jednom od europskih kupova.

Naime, Dinamu je za taj podvig u posljednjem kolu skupine A Europske lige potrebna pobjeda protiv Timisoare a u isto vrijeme Ajax mora pobijediti Anderlecht u Amsterdamu.

"Iako ovisimo o ishodu utakmice u Amsterdamu, nećemo pratiti što se tamo događa. Želim da se moji igrači usredotoče isključivo na utakmicu s Rumunjima. Strogo ćemo se držati tog plana", tvrdi Jurčić te ističe kako je veliki hendikep za Dinamo taj što mora igrati pred praznim tribinama zbog Uefine suspenzije:

"Opet nas očekuje utakmica u nesportskom ambijentu, zbog navijača se nogomet igra, a njih opet neće biti na našem stadionu. Imam osjećaj da bi uz pune tribine momčad Temišvara ugurali u okvir gola."

Jurčić je potvrdio kako na raspolaganju ima kompletan kadar, jedino Tomečak ima manjih problema.

"Iako je kraj sezone, odlično smo trenirali cijeli tjedan. To ulijeva samopouzdanje", optimističan je Dinamov trener koji se jedino boji lošeg terena:

"Teren je dosta raskvašen, igrači upadaju do gležnja u zemlju, no Miljenko Sakoman tvrdi kako će teren do večeras biti smrznut. Mislim da je za nas bolje da je smrznut nego ovako gnjecav."

Jurčić je potvrdio kako je u momčad Timisoare došlo do nekoliko promjena u odnosu na prvu utakmicu u Temišvaru kada je Dinamo pobijedio 3:0.

"Uveli su nekoliko novih igrača i promijenili formaciju. Sada će igrati 4-4-2 s rombom u sredini. Nedostajat će im vratar Pantilmon koji uskoro odlazi u Manchester City te stoper Bonfim koji je protiv Ajaxa igrao libera, no nije se najbolje snašao, iako je riječ o kvalitetnom igraču. Njih dvojica dosta će im nedostajati. Trebamo pripaziti na Čeha Mageru koji je visok i robustan igrač, a igrat će na poziciji polušpice. Njega će čuvati Vrdoljak", zaključio je Jurčić.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika