16.12.2009. / 17:36

Autor: Andrea Belin

Alanis Morissette depresiju "liječi" marihuanom

Prošli put kada joj je samopouzdanje bilo na najnižoj mogućoj razini, glazbenica se puno seksala, a ovaj put je depresiju liječila na malo drugačiji način

Alanis MorissetteAlanis MorissetteNije tajna da kanadska pjevačica Alanis Morissette s vremena na vrijeme padne u depresiju, međutim u takvom je stanju relativno kratko.

Prošli put kada joj je samopouzdanje bilo na najnižoj mogućoj razini, glazbenica se puno seksala, a ovaj put je liječila depresiju na malo drugačiji način.

Naime, tridesetdvogodišnja pjevačica je otkrila u jednom intervjuu kako se puno bolje osjeća nakon što pretrči nekoliko kilometara, međutim osim zdravog života, spas pronalazi i u lakim drogama.

Inače, najkritičnije razdoblje za kantautoricu bilo je prije nekoliko godina kada je prekinula s bivšim zaručnikom, Ryanom Reynoldsom.

Svojedobno je otkrila da je tada bila potpuno uništena, ali česte zabave s pripadnicima jačeg spola pomogle su joj da što prije prebrodi krizu.

Vezane vijesti

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Nerijetko se danas riječi “ako nisi na Fejsu kao da ne postojiš” vrlo doslovno shvaćaju jer trenutno oko 850 milijuna ljudi diljem svijeta ima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika