17.12.2009. / 13:04

Autor: Ivica Medo

Profesor u Kini: Branko Ivanković potpisao ugovor sa Shandong Lunengom

Branko Ivanković, bivši trener Dinama, postao je novi trener kineskog kluba Shandong Luneng iz Jinana

Branko Ivanković i Rajko Magić dok su vodili DinamoBranko Ivanković i Rajko Magić dok su vodili DinamoBranko Ivanković, bivši trener Dinama, postao je novi trener kineskog kluba Shandong Luneng iz Jinana. Pomoćnik će mu biti Rajko Magić, koji je bio Ivankovićev pomoćnik i u Dinamu, a na klupi će zamijeniti bivšeg trenera beogradskog Partizana Ljubišu Tumbakovića.

Na potpisivanju ugovora i predstavljanja navijačima Ivanković je naglasio kako je došao u Kinu napraviti veliki rezultat.

"Cilj mi je da budemo među tri najbolja kineska kluba. Ako ne uspijem osvojiti treće mjesto, neka mi odmah uruče otkaz", izjavio je Ivanković.

Glavni financijer kluba je Shandong Luneng Group, najveći dobavljač električne energije u pokrajini Shandong, pa je jasno da Ivanković neće imati problema s financijama.

Ivanković je do sada u karijeri vodio Dinamo, Varteks, Segestu, Rijeku i Hannover, a bio je i izbornik Irana kojeg je odveo na SP 2006. u Njemačku.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika