20.12.2009. / 09:56

Autor: Andrea Belin

Horoskop otkriva: Koji znakovi zodijaka su najbolji ljubavnici

Bikovi su u krevetu poprilično sramežljivi dok su rakovi uvijek spremni za zabavu u spavaćoj sobi. Prije ngo legnete u postelju s muškarcem koji vam se sviđa već duže vrijeme, saznajte što od njega uopće možete očekivati

Saznajte njegov datum rođenjaSaznajte njegov datum rođenja

Ovan

On će najprije dobro razmisliti kakvu će vam zabavu priuštiti u spavaćoj sobi, a tek kada prouči sve vaše mane i vrline, kreće u akciju. Doduše, ovnovi su, možda upravo zbog toga, već nekoliko puta prozvani kao najbolji ljubavnici. U seksu mu ništa nije nepoznati pojam, a i sve poze su mu jednako privlačne.

Bik

Bik je po prirodi dosta sramežljiv, međutim kada se oslobodi srama, niste ni svjesni što sve od njega možete očekivati. Tada on preuzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju koja će vas ostaviti bez daha.

Blizanci

Ponudu za seks on nikada ne odbija tako da možete biti sigurni da će vam ovo biti najbolje seksualno iskustvo u životu. Veoma su maštoviti, osjetljivi i stalo im je do mišljenja partnerice.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su uvijek spremni na seks, međutim, oni se lako zaljubljuju i za svaku osobu s kojom uspostave fizički kontakt, počnu nešto osjećati. Veliki su romantičari i često sanjare. Dobri su poznavatelji ženskog tijela.

Lav

Lavovi nisu spremni za eksperimentiranje tako da ćete se s njim uvijek seksati na krevetu spavaće sobe. Valja napomenuti da unatoč tome, voli isprobavati nove poze, a jako mu je stalo da njegova partnerica uživa u seksu.

Djevica

Vole se maziti, veliki su romantičari i gotovo uvijek žele ugoditi svojoj boljoj polovici. Kada vas vole, za vas će učiniti sve na svijetu pa tada ni kvalitetan seksualni odnos neće izostati.

Vaga

U mlađim danima su u krevetu poprilično aktivni, međutim s godinama postaju sve ljeniji. Mana im je što su dosta i sebični, međutim kada zadovolje svoje potrebe, velika je vjerojatnost da će se potruditi i oko vas.

Škorpion

Oni su također jedni od boljih ljubavnika. Uglavnom se trude oko partnerice, ali oni su sebi na prvom mjestu. Mana im je što se u isto vrijeme vole zabavljati u tuđim posteljama.

Strijelac

U mlađim danima nikada ne možete biti sigurni da vam je vjeran. U jednom trenutku će vam se zakleti na vječnu ljubav, a već kroz nekoliko minuta će pohitati u tuđu postelju, ali to ne znači da vas neće seksualno zadovoljiti.

Jarac

Kako bi se potrudio u krevetu potreban mu je stalni partner čije seksualne želje jako dobro poznate. S druge strane, to ne znači da će vas u vezi obasipavati poklonima i iznenađenjima. Na vama je da odlučite je su li vam važnije neke druge stvari ili kvalitetan seks.

Vodenjak

Što se tiče odabira partnera, ovo je jedan od najzahtjevnijih znakova zodijaka, ali kada pronađu svoju srodnu dušu, oko nje će se truditi maksimalno. Savršeni su ljubavnici i uživaju u seksu.

Ribe

To su veoma poželjni ljubavnici koji svojim partnericama obožavaju priređivati iznenađenja, a isto takvi su i u krevetu. Mana im je jedino što su također jedan od znakova koji se istovremeno zabavljaju s više žena.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika