21.12.2009. / 07:22

Autor: Anamarija Kronast

Šok: SAD: Umrla 32-godišnja glumica Brittany Murphy

Prema navodima ureda mrtvozornika, Medicinski centar Cedars-Sinai u Hollywoodu izvijestio ih je da je osoba imenom Brittany Murphy umrla u bolnici u nedjelju. Uzrok smrti 32-godišnje glumice nije objavljen, izvijestila je TV mreža MSNBC News

Brittany MurphyBrittany MurphyGlumačka elita još je uvijek u nevjerici zbog vijesti koja je jučer ujutro obišla Ameriku. Glumica Brittany Murphy umrla je u nedjelju ujutro, objavio je glasnogovornik ureda mrtvozornika okruga Los Angelesu, prenose američke TV mreže.

Prema navodima ureda mrtvozornika, Medicinski centar Cedars-Sinai u Hollywoodu izvijestio ih je da je osoba imenom Brittany Murphy umrla u bolnici u nedjelju. Uzrok smrti 32-godišnje glumice nije objavljen, izvijestila je TV mreža MSNBC News.

Zastoj srca

TV magazin koji prati slavne, Access Hollywood, izvijestio je na internetskoj stranici da je uzrok smrti potpuni zastoj srca.

Murphy je poznata po ulogama u filmovima "Clueless", "8 Mile", "Just Married", "Girl, Interrupted", "Sin City", "Riding In Cars With Boys" i drugima.

Glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa izjavio je da je hitna služba 911 primila poziv s adrese 1800 N. Rising Glen Road, ulice u kojoj glumica živi u nedjelju oko 08 sati, po lokalnom vremenu. Glumica je prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai.

Brittany Murphy bila je u braku sa scenaristom Simonom Monjackom, za koga se udala u svibnju 2007.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika