21.12.2009. / 12:25

Autor: Nacionalova redakcija

Sjednica otkazana: Vijeće HRT-a se obrušilo na Ravnateljstvo i Hloverku

Petero vijećnika je izrazilo nezadovoljstvo postupcima urednice Informativnog programa HTV-a za koju imaju dokaze da je dok je bila na bolovanju utjecala na program.

Danas zakazana sjednica Programskog vijeća HRT-a otkazana je jer nije bilo kvoruma. Prema pisanju Večernjeg lista, na kraju se na sjednici pojavilo pet članova vijeća, dok su se ostali ispričali, što zbog bolesti, što zbog vremenskih okolnosti. Na sjednicu, koja je naknadno otkazana, nije došla ni glavna urednica informativnog programa Hloverka Novak-Srzić, jer je još uvijek na bolovanju.

Članovi vijeća koji su se pojavili na sjednici na kraju su pripremili otvoreno pismo, namijenjeno Ravnateljstvu HRT-a. U tom pismu se upozorava na činjenicu da odugovlačenjem slučaja Hloverke Novak-Srzić preuzimaju svu odgovornost za posljedice vrlo lošeg stanja na HTV-u.

Uz to, petero vijećnika je izrazilo nezadovoljstvo postupcima urednice Informativnog programa HTV-a za koju 'imaju dokaze da je dok je bila na bolovanju utjecala na program'.

Među ostalim, Novak-Srzić je 14. prosinca na službenom memorandumu poslala odbijenicu zahtjeva za demanti odvjetniku Ozrenu Tatarcu zbog priloga objavljenog u Dnevniku 25. studenog. Međutim, Hloverka Novak-Srzić nije se s druge strane očitovala o svom razrješenju upravo zato jer se nalazi na bolovanju. Vijećnici se stoga pitaju kako to da je mogla raditi, a da s druge strane ne može odgovoriti na njihov zahtjev.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 21.12.09. 16:12

Hlo, kako bi rekao Svevišnji....... nestani u bespućima povijestne zbiljnosti!


registracija
31/7/09

PalacGoree, 21.12.09. 17:46

Gdje su sad Milinovićevi doktori-šerifi da ispitaju to bolovanje?


registracija
15/11/06

rimaz, 22.12.09. 07:48

Sa bolovanja direktno na sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Kakvo li je to bolovanje? Javni bojkot rada. A toliko ih ima bez posla.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika