21.12.2009. / 13:28

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić: Na srpskoj Farmi nisam pjevala četničke pjesme

Bivša natjecateljica ovog reality showa je priznala da su uvjeti na seoskom imanju bili izuzetno loši pa se nije nadala da će tako dugo izdržati, a što se tiče četničkih pjesama, tvrdi da ih ona nije pjevala.

Marina PerazićMarina PerazićPjevačica Marina Perazić otkrila je u sinoćnjem Red Carpetu neke detalje iz srpskog reality showa "Farma", a osim toga navela je razloge prekida s dugogodišnjim dečkom te je li prije nekoliko godina zaista otela svoju djecu.

Bivša članica grupe Denis&Denis je priznala da su uvjeti na srpskom seoskom imanju bili jako loši pa se nije nadala da će tako dugo izdržati, a što se tiče četničkih pjesama, Marina tvrdi da ih ona nije pjevala.

"Ceca nije cijelu večer otpjevala niti jedan ton, na moju žalost, jer ja obožavam njenu boju glasa. Sjedila je cijelu večer dostojanstveno i ja sam pričala s njom. Ne znam koje su to četničke pjesme, dok se to pjevalo ja sam s Cecom pričala i nisam ništa čula niti me to interesiralo", objašnjavala je Perazić.

Nadalje se osvrnula na prekid s dugogodišnjim dečkom koji ju je ostavio preko Facebooka. Kazala je kako ju je o tome obavijestila prijateljica, a Marina je uvjerena da je prekinuo zbog priča o njezinim bivšim ljubavnicima te bliskog odnosa s Topalkom.

Međutim, Marina je priznala da što se tiče bivših ljubavi, stoji iza svega što je govorila na farmi. Nije negirala ni da je s djecom pobjegla od bivšeg supruga Ivana Firčija.

"Tad sam bila u New Yorku. Uzela sam njih dvije i napustila državu zbog straha od Firčija. Očekivala sam zaštitu države, ali ju nisam dobila", kazala je pjevačica koja je zbog djece i prihvatila ovu avanturu.

Vezane vijesti

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Marina Perazić se nedavno preselila s obitelji u Novi Sad, javlja srpski Svet. Pjevačica svakodnevno uživa u čarima ovog grada, ali i trudi se da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika