22.12.2009. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Osvojite ga: 6 detalja kojima ni jedan muškarac ne može odoljeti

Cna ili crvena kratka haljina i duga raspuštena kosa samo su neki od detalja kojima ćete osvojiti gotovo svakog pripadnika jačeg spola. Želite li mu dodatno probudi maštu, prošećite ispred njega u štiklama i usavršite tehniku nanošenja ruža ili sjajila za usne

Muškarci obožavaju crno rubljeMuškarci obožavaju crno rubljeNakon nekoliko godina bračnog života, sasvim je normalno da seksualni život postaje siromašniji, međutim i taj problem se može riješiti.

Uz nekoliko jednostavnih trikova koje vam nudimo ponovno ćete probuditi strasti kod partnera i trenuci u spavaćoj sobi postati će zanimljiviji. Ukoliko se još niste zakleli na vječnu ljubav, naši savjeti pomoći će vam da zavedete gotovo svakog muškarca s kojim se poželite zabavljati u spavaćoj sobi!

Crne gaćice

Odavno je poznato da je malena crna haljina neizbježan komad odjeće u ormaru svake žene, međutim većina muškaraca ne može odoljeti ni gaćicama u toj nijansi.

Dakle, kada se sljedeći put nalazite s muškarcem kojeg planirate nakon romantične večere odvesti u svoju spavaću sobu, ne zaboravite obratiti pažnju na rublje.

Raspuštena kosa

Umjesto da svoju kosu njegujete u najskupljim frizerskim salonima, za nezaboravnu večer s muškarcem, "frizuru" napravite kod kuće. Raspuštena kosa će vašu divlju stranu dovesti u prvi plan, a takvom karakteru rijetko koji muškarac može odoljeti.

Crvena haljina

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da je crvena boja glavni adut tijekom osvajanja pripadnika jačeg spola. Dakle, kako bi skratili put do spavaće sobe, obucite crvenu seksi haljinicu, obujte štikle i uopće ne sumnjamo da ćete ga osvojiti. Doduše, ni s crnom nijansom također ne možete pogriješiti.

Muška odjeća

Osim crne i crvene haljinice, muški komadi odjeće na ženama su osobito privlačni. U njegovom ormaru potražite običnu bijelu košulju, ali ovaj put zaboravite na rublje. Zakopčajte ju samo na onim dijelovima koji prekrivaju vaše atribute. Niste ni svjesni koliko će ga to uzbuditi.

Podvezica

Ako ste svojedobno uplovili u bračnu luku, vjerujemo da je to jedini put kada ste na sebi imali ovaj komad "odjeće". Možda je ovo idealna prilika da na taj način probudite strasti između vas i bolje polovice. Nećete pogriješiti ako takvo iznenađenje priredite i muškarcu kojeg ste tek upoznali.

Ruž

Dokazano je da crvenom ružu ne mogu odoljeti, naročito ako ga pred njegovim očima nanosite na usne. Stoga, profinjenim pokretima pokažite mu koliko ga uistinu želite.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika