23.12.2009. / 14:55

Autor: Totalsport

Brazilski izbornik Dunga: Juventus uništava Diega i Mela

Brazilski nogometni izbornik Carlos Dunga stao je u obranu Juventusovog dvojca Felipea Mela i Diega koji su u talijanskim medijima označeni kao glavni krivci za niz loših klupskih rezultata u zadnje vrijeme

DiegoDiegoBrazilski nogometni izbornik Carlos Dunga stao je u obranu Juventusovog dvojca Felipea Mela i Diega koji su u talijanskim medijima označeni kao glavni krivci za niz loših klupskih rezultata u zadnje vrijeme.

- Ako ćemo već nekoga okrivljavati, onda to svakako nisu Brazilci: oni su žrtve, ne krivci - rekao je Dunga za Corriere dello Sport.

Kao što je već ranije primijetio i sam Melo, Dunga kaže da uzrok njihovih možebitnih slabijih partija leži u činjenici da ih trener Ciro Ferrara ne postavlja na njihove prave pozicije.

- Felipe kao i Diego prolazi kroz težak period prilagodbe. Nikada nije lako kada se priključite novoj momčadi. Uostalom, oni moraju igrati na svojim pravim pozicijama. Melu je potreban netko uz njegov bok, kao što je to bio slučaj u Fiorentini gdje je imao Riccarda Montoliva, dok je Diego igrač kojem u fazi primanja lopte u napadu treba pomagati istureni napadač, kao što je to bio slučaj dok je igrao u Werderu - kazao je Dunga.

- Ima vremena da se obojica vrate na pravi put i siguran sam da će se i oni i Juventus vratiti pobjedama nakon praznika - zaključio je brazilski izbornik.

Juve je poražen u pet od zadnjih šest odigranih utakmica ( u svim natjecanjima) i nakon 17 odigranih kola u Seriji A za vodećim Interom zaostaje velikih devet bodova.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika