23.12.2009. / 12:38

Autor: Nacionalova redakcija

Kriza ugasila Finin servis za kompenzacije

U Fini ističu kako se prijave za posljednji ciklus servisa „FINA kompenzacija" zaprimaju do četvrtka 31. prosinca 2009. godine do 11:00 sati, kada će se posljednji ciklus biti zatvoren

Zbog recesije su u Fini morali prestati s kompenzacijamaZbog recesije su u Fini morali prestati s kompenzacijamaFinin servis "FINA kompenzacija" koji je pokrenut u jesen 2007. kako bi se olakšalo prebijanje dugova među tvrtkama zbog krize će zatvoriti svoja vrata s posljednjim danom ove godine, priopćili su danas iz Fine.

"Trenutna gospodarska situacija i nelikvidnosti, utječu na činjenicu da je korisnicima prioritetno doći do žiralnog novca radi podmirivanja tekućih obveza i obveza prema radnicima koji ne mogu biti predmet kompenzacija", stoji u priopćenju.

U Fini ističu kako se prijave za posljednji ciklus servisa „FINA kompenzacija" zaprimaju do četvrtka 31. prosinca 2009. godine do 11:00 sati, kada će se posljednji ciklus biti zatvoren.

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika