23.12.2009. / 16:01

Autor: Ivica Medo

Igor Štimac kandidat za izbornika BiH: 'To je priznanje za moj dosadašnji rad'

Bivši hrvatski reprezentativac i trenutačni trener Zagreba Igor Štimac jedan je od kandidata za nasljednika Miroslava Blaževića na klupi bosanskohercegovačke reprezentacije

Igor ŠtimacIgor ŠtimacBivši hrvatski reprezentativac i trenutačni trener Zagreba Igor Štimac jedan je od kandidata za nasljednika Miroslava Blaževića na klupi bosanskohercegovačke reprezentacije.

"Ne želim o temi preuzimanja klupe BiH govoriti hipotetski, odnosno prije nego me kontaktiraju ljudi koji biraju Ćirnog nasljednika. Znam da sam spomenut kao moguće rješenje na sjednici Izvršnog odbora NS BiH, ali kandidata ima 8 ili 9, a to nije mali broj. Da sam među dva ili tri, onda bih mogao kalkulirati, ali ovako zasad još ne", izjavio je Štimac za Sportske novosti.

Štimac ističe kako treba pričekati razvoj situacije pa će konkretnije odgovoriti na pitanje je li spreman prihvatiti eventualnu ponudu.

Što ako poziv dođe, odnosno ako budete u užem izboru. Hoćete li prihvatiti atraktivnu ponudu, jer je reprezentacija BiH postala ozbiljni nogometni autoritet?
"Zasad samo mogu reći da sam počašćen što se spominjem kao kandidat za izbornika BiH, jer to prije svega doživljavam kao priznanje za moj dosašnji trenerski rad", kaže Štimac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika