25.12.2009. / 13:15

Autor: Nacionalova redakcija

'Zeleni Božić': U Novoj Gradiški izmjerena 23 stupnja Celzijeva

U proteklih sedam dana minimalne vrijednosti temperature zraka u kontinentalnoj Hrvatskoj spustile su se do -22 °C, koliko je izmjereno u Gospiću, a uz Jadran do -9°C, u Poreču

Temperature u Hrvatskoj na božićni dan više su od uobičajenih u prosincu. Prognostičari su proteklih dana najavljivali kako bi ovo mogao biti jedan od najtoplijih Božića u zadnjih 60 godina.

U 14 sati u Novoj Gradiški izmjerena su 23 stupnja Celzijeva. U Slavonskom Brodu i Sisku izmjerena su 22 stupnja, a u Bjelovaru, Daruvaru i Karlovcu 21. Dvadeset stupnjeva izmjereno je u Šibeniku, Komiži i na Bilogori, a u Koprivnici, Križevcima, Vukovaru te na Hvaru i izmjereno je 19 °C. Na Zavižanu je u 7 sati izmjereno 8 cm snijega, a prije tri dana 22. prosinca bilo ga je 80 cm.

Potkraj dana osjetno će zahladnjeti pa će sljedećih dana temperatura zraka biti primjerenija dobu godine. Zadržat će se promjenjivo oblačno, a nove oborine očekuju se potkraj subote i u nedjelju. Izgledan je i tanji snježni pokrivač, ponajprije u gorju.

U proteklih sedam dana minimalne vrijednosti temperature zraka u kontinentalnoj Hrvatskoj spustile su se do -22 °C, koliko je izmjereno u Gospiću, a uz Jadran do -9°C, u Poreču.

Vezane vijesti

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i predsjednik Sabora Boris Šprem danas su, kao gosti tradicionalnog prijema Srpskoga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika