27.12.2009. / 10:03

Autor: Anamarija Kronast

Nika Fleiss se udala za 17 godina starijeg trenera skijanja

Njihovi zajednički prijatelji tvrde da se par izvrsno slaže te da bi bila prava šteta da svoju ljubav nisu okrunili brakom

Nika FleissNika FleissJedna od trenutačno najboljih hrvatskih skijašica Nika Fleiss u srijedu je postala gospođa Lucatelli, donosi Večernji list.

Plavokosa Samoborka izrekla je sudbonosno 'da' 17-godina starijem skijaškom trenerom, Michaelu Lucatelliju, s kojim je bila u vezi 2006. godine.

Njihovi zajednički prijatelji tvrde da se par izvrsno slaže te da bi bila prava šteta da svoju ljubav nisu okrunili brakom.

Doduše, navodno na vjenčanju nije bilo njezinih kolega ni kolegica iz reprezentacije, ali je zato bilo nekoliko Michaelovih prijatelja .

Vijest o vjenčanju Francuz je objavio na svom Facebook profilu. Na svadbi je bilo svega dvadesetak uzvanika, a ne zna se gdje će par živjeti. Svojedobno se pisalo da bi to moglo biti u Samoboru.

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 27.12.09. 10:23

Eti, Nika je već ušla u EU! Sretno nika!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 27.12.09. 20:49

Eto odgovora zasto joj skijanje uopce vise ne ide.Rezultati su nikakvi,i iduce sezone(ako uopce bude vise skijala)pada u 2 ili 3 startnu grupu.A onda ce rezultati biti jos losiji,jer je i staza losija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika