27.12.2009. / 18:07

Autor: Totalsport

Nikica Jelavić uspješno operiran u Zagrebu

Hrvatski nogometni reprezentativac i napadač bečkog Rapida Nikica Jelavić u nedjelju je ujutro uspješno podvrgnut operaciji vratne kralježnice u jednoj zagrebačkoj bolnici

Nikica JelavićNikica JelavićHrvatski nogometni reprezentativac i napadač bečkog Rapida Nikica Jelavić u nedjelju je ujutro uspješno podvrgnut operaciji vratne kralježnice u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Austrijski mediji pišu da je operacija bila rutinska i da je prošla bez komplikacija. Već bi se osmog siječnja 24-godišnji centarfor trebao javiti u bečki klub na početak zimskih priprema, te početi raditi po posebnom programu. Bude li sve išlo prema predviđenom, trebao bi treneru Peteru Pacultu biti na raspolaganju već za prvu utakmicu proljetnog dijela austrijskog prvenstva, u kojoj 13. veljače sljedeće godine Rapid gostuje kod Linza.

Već je neko vrijeme, navode Austrijanci, Jelavić imao kroničnih problema s bolovima u vratnom dijelu kralježnice. Na operativni se zahvat odlučio nakon konzultacija s Rapidovim liječnicima Bennom Zifkom i Thomasom Balzerom, te trenerom Pacultom odnosno sportskim direktorom Alfredom Hörtnaglom.

Operirao je jedan od vratnih kralježaka, a iz kluba su potvrdili da je u tu svrhu tijekom operacije bio pod blokadom živaca.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika