27.12.2009. / 18:55

Autor: Totalsport

Redknapp: Prodajem Pavljučenka, imam previše napadača

Trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp objavio je da je odlučio prodati ruskog centarfora Romana Pavljučenka, i to stoga što ima jednog napadača previše

Roman Pavljučenko i Luka ModrićRoman Pavljučenko i Luka ModrićTrener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp objavio je da je odlučio prodati ruskog centarfora Romana Pavljučenka, i to stoga što ima jednog napadača previše.

- Bojim se da nikad neću dobiti priliku poslati Pavljučenka na travnjak, što njemu jako teško pada - prenosi Redknappovu izjavu londonski Daily Mirror.

- Tehnički je Rus vrlo dobar igrač, no ljudi su u pravu klad kažu da imam na raspolaganju četiri odlična napadača. Uz Keanea, Defoea i Croucha Pavljučenko će doista teško do minuta. Radije ću ga prodati i osloniti se na trojicu preostalih igrača. Osim toga, u nogometu kakav se danas igra komotno možete složiti momčad s jednim napadačem i Kranjčarom ili Modrićem uz njega.

- S četvoricom je teško. Pavljučenko to teško podnosi, ali što mu ja mogu. Pošalje li mi netko ponudu za njega, vjerojatno ću je prihvatiti. Pritom Pavljučenka ne mislim nadomještavati drugim napadačem - dodao je Redknapp.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika