27.12.2009. / 20:12

Autor: Marko Biočina

Hebrang: Baš me zanima za koga je glasao Ježić

Vlasnik Novog lista je Robert Ježić, petrokemijski magnat i dugogodišnji član HDZ-a, koji se na iznenađenje mnogih pojavio kao pojedinačno najveći donator u kampanji Ive Josipovića

Andrija Hebrang (Foto: Tomislav Smoljanović)Andrija Hebrang (Foto: Tomislav Smoljanović)Na novinarsko pitanje kako komentira prve izlazne ankete i što se to danas na biralištima dogodilo, Hebrang je odgovorio kako se nije dogodilo ništa, nego će se tek dogoditi u pola noći kada DIP objavi prve neslužbene rezultate.

"Ja ću se plasirati u drugi krug sa opipljivom prednošću pred treće plasiranim. Uopće ne sumnjam u takav ishod. Dapače u nekim trenucima nadao sam se i pobjedi u prvom krugu, no to su želje. A pobjeda u drugom krugu je realnost. Žao mi je samo jer bi pobjedom u prvom krugu značajno smanjili troškove, a ovako ćemo morati podić nekakav kredit da bi otplatili organizaciju drugog kruga", rekao je vidno dobro raspoloženi i nasmiješeni Hebrang.

Za koga je glasao Ježić?

Za sada su se u stožeru, pojavili na kratko Gordan Jandroković, Ivan Jarnjak, Branko Bačić, ali su zato prisutne jake sportsko-estradne snage - Stojko Vranković, Dubravko Šimenc, Jurica Pađen i Matko Jelavić.

Nakon što je dao izjavu novinarima, Hebrang se na izlazu iz prostorije obratio novinaru Novog lista uz opasku: "Baš me zanima za koga ste vi glasali.", na što ga je novinar pitao: "Mislite na nas u Novom listu?". Hebrang je odgovorio:"Mislim na vašeg gazdu".

Vlasnik Novog lista je Robert Ježić, petrokemijski magnat i dugogodišnji član HDZ-a, koji se na iznenađenje mnogih pojavio kao pojedinačno najveći donator u kampanji Ive Josipovića.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 27.12.09. 20:35

Dobro raspolozeni i nasmjeseni Hebrang... A mene jeza spopada... Mutni Andrija ne moze biti nista drugo nego sto jest: "bas me zanima za koga ste vi glasali". Tako sto ne bi pitao ni onaj Malnarov ministar Seva...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika