28.12.2009. / 00:22

Autor: Martina Čizmić

Josipović: Hrvatska je izabrala svjetlo, a ne tamu

"Izabrala je svjetlo, a siguran sam i da će svjetlo izabrati i 10. siječnja", uvjeren je Josipović

Ivo Josipović (Foto: J. Regović)Ivo Josipović (Foto: J. Regović)Nakon što su objavljeni prvi rezultati, u izbornom stožeru Ive Josipovića zavladalo je opće veselje. I sam se predsjednički kandidat obratio okupljenima i prokomentirao rezultate.

"Rezultati ovih današnjih izbora pokazuju da je pravda pobijedila, pobijedili smo zajedno", rekao je vidno sretan Josipović.

"Pobijedili smo zajedno, znajući da nas još čeka dio posla. Pozivam vas ovdje i sve one koji imaju pravo glasa, da glasaju za pravdu, za bolju Hrvatsku, pravedniju Hrvatsku. Za svjetlo, ne za tamu", dodao je.

Istaknuo je kako je Hrvatska danas bila u prilici da bira između pravde i nepravde, zakona i bezakonja, jednakih prava za sve građane i kaste koja je kroz razne pretvorbe i privatizacije sebi osigurala prednost.

"Izabrala je svjetlo, a siguran sam i da će svjetlo izabrati i 10. siječnja", uvjeren je Josipović.

"Zahvaljujem naravno svima onima koji su izašli na izbore i pokazali da Hrvatska ima one koji znaju izabrati. Svim kandidatima i protukandidatima, i svima onima koji su glasali za mene i pokazali da žele pravednu i bolju Hrvatsku", ponovio je.

Pozvao je sve glasače i glasačice, ljude koji jesu za bolju i pravednu Hrvatsku, bez korupcije i kriminala, da 10. siječnja izađu na izbore i izaberu svjetlo a ne tamu.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 28.12.09. 09:48

jadan narod kakvo svjetlo "tamnicu"i to crvenu nakon toliko godina opet,,,,


registracija
16/11/09

simo, 28.12.09. 10:09

tovare 62,ništa se ne brini.Nema tu nikakve crvene tamnice i sl asocijacija.Bilo bi pretjerano misliti da nitko iz SDP-a nikada neće doči na vlast.
Razumijem tvoje strahove i brige,ali ponavljam nema straha.Niti jedan od ova dva kandidata koji idu u 2 krug,nemože imati crveniju politiku, ni crvenije ljude oko sebe kao dosadašnji predsjednik Mesić.Vjeruj mi da u vremenu ispred nas,možeš osjetiti puno pozitivnije energije..
Ne brini barba.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika