28.12.2009. / 11:10

Autor: Totalsport

Ronaldo sanja o prelasku Rooneyja u Real

Portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo savjetovao je putem medija klupskog predsjednika Florentina Pereza da na Santiago Bernebeu u ljetnom prijelaznom roku nogometaša dovede nakadašnjeg mu suigrača Waynea Rooneyja

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoPortugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo savjetovao je putem medija klupskog predsjednika Florentina Pereza da na Santiago Bernebeu u ljetnom prijelaznom roku nogometaša dovede nakadašnjeg mu suigrača Waynea Rooneyja.

Ronaldo smatra da Rooney, s kojim je igrao u tandemu noseći dres Manchester Uniteda, ima sve potrebno da uspije u španjolskom nogometnom prvenstvu, te je naglasio da bi volio ponovno s njim ujediniti snage.

- U Realu bi on mogao biti spektakularan i senzacionalan, jer ima kvalitetu potrebnu za uspjeh u Primeri - misli Ronaldo o nekadašnjem 24-godišnjem suigraču.

Ipak, taj će posao Perez sljedeće godine jako teško realizirati. Rooney niti ne pomišlja na odlazak s Old Trafforda, te je u potpunosti vjeran Unitedu s kojim bi trebao potpisati i produljenje ugovora koji mu istječe u lipnju 2012. godine, a u kojem igra od prelaska iz Evertona 2004.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika