28.12.2009. / 13:32

Autor: Nacionalova redakcija

Restoran "Sabbia"- užitak za prave gurmane

Položaj restorana inspirira uglavnom na jela od morskih plodova i riba uz nešto mesnih jela, ali i jela za vegetarijance

Restoran SabbiaRestoran SabbiaNovouređeni restoran Sabbia smješten je na samoj pješčanoj plaži tek desetak metara od mora s jedne strane i zelenog parka sa druge u sklopu Glavne gradske plaže u Crikvenici.

Položaj restorana inspirira uglavnom na jela od morskih plodova i riba uz nešto mesnih jela, ali i jela za vegetarijance. Osim stalne ponude, nude se i jela prilagođena kalendaru, kada su primjerice jadranski škampi, tune, domaće lignje ili vrganji najbolji.

Na proljeće su to uglavnom jela od šparogi i ščulca (biljka koja raste uz samu obalu mora).

Iz svoje ponude, domaćini bi posebno izdvojili: carpaccio od hobotnice, morski pršut na rikuli, krem juhu od škampi, njoke u umaku od škampi i vrganja, šurlice sa škampima i tikvicama, crne rezance u umaku od grdobine... Nudi se i veliki izbor vina iz vinoteke restorana.

Inače, restoran je otvoren u srpnju 2006. godine i od samog otvaranja domaćini nastoje svoje goste zadovoljiti u potpunosti.(NCL promo)

Vezane vijesti

2. karnevalski vikend u Crikvenici: Goste će zabavljati Dražen Zečić

2. karnevalski vikend u Crikvenici: Goste će zabavljati Dražen Zečić

Drugi maškarani vikend u Crikvenici donosi pregršt zabave, dobre glazbe te originalnih i veselih maski. U subotu, 15. siječnja 2011. će se u 18 sati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika