28.12.2009. / 15:15

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie i Brad Pitt pomažu američkom SOS dječjem selu

S obzirom da ovaj glumački par jako dobro zarađuje, a k tome su i roditelji šestero djece od kojih je troje svojedobno živjelo u sirotištima, njihova humanost nije nikakvo iznenađenje

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittNajviše humanitarnih akcija održava se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, a u jednoj takvoj sudjelovali su i nevjenčani supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt.

Kako piše magazin "People", glumački par donirao je sto tisuća dolara američkom SOS dječjem selu.

Doduše, s obzirom da i Angelina i Brad jako dobro zarađuju, a k tome su i roditelji šestero djece od kojih je troje svojedobno živjelo u sirotištima, njihova humanost nije nikakvo iznenađenje.

"Vidjeli smo kakav izvanredan posao SOS obavlja za siročad i napuštenu djecu i trudi se da obitelji ostanu na okupi", kazala je Jolie koja je 2001. godine proglašena i UN-ovom ambasadoricom dobre volje.

Inače, u 132 zemlje svijeta djeluje 500 dječjih sela, koja pomažu siročadi i napuštenoj djeci. U SAD-u organizacija djeluje na Floridi i u državi Illinois.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika