29.12.2009. / 19:56

Autor: Nacionalova redakcija

GPS panika: lažna bomba ispod auta Dajane Stojić, prijateljice Joška Svaguše

Policija je na uviđaju ipak utvrdila da je riječ o GPS uređaju za praćenje. Premda nije ustanovljeno tko ga je postavio, Splićani su se odmah počeli šaliti kako ga je jamačno tamo instalirao Joško Svaguša koji je na taj način želio znati rute po kojima se kreće njegova prijateljice

Joško SvagušaJoško SvagušaPriča koja je danas poput bombe odjeknula Splitom jest dojava o navodnoj bombi koja je postavljena pod automobil dizajnerice Dajane Stojić, inače jako dobre prijateljice kralja kruha i predsjednika Hajduka, Joška Svaguše.

Nakon što je slučajni prolaznik vidio neobičan uređaj postavljen pod automobil Volkswagen Eos, odmah je o tome obavijestio policiju.

Oni su, došavši na uviđaj, vidjeli da je riječ o GPS uređaju za praćenje. Zasad nije ustanovljeno tko je postavio uređaj pod automobil.

Dajana kao Seve

Iako se po splitskim kuloarima priča kako joj je Svaguša, kao dragoj Eos pod kojim je bio GPS uređaj (Foto: Veljko Martinović)Eos pod kojim je bio GPS uređaj (Foto: Veljko Martinović)prijateljici, pomogao pri kupnji skupocjenog kabrioleta kakav je ljetos vozila i Severina Vučković, automobil je službeno u vlasništvu tvrtke Dajane Stojić.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

registracija
21/5/09

malicoban, 29.12.09. 21:23

A ljudi moji, danas svaki čoban može imat ljubavnicu. Uh!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika