30.12.2009. / 15:33

Autor: Ivica Medo

Uoči Eura u Austriji: Lino Červar objavio popis igrača za završne pripreme

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača koji su pozvani na završne pripreme za Euro u Austriji

Lino Červar i Ivano BalićLino Červar i Ivano BalićIzbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača koji su pozvani na završne pripreme za Euro u Austriji. Završne pripreme počinju 2. siječnja u Makarskoj, dok Euro starta 19. siječnja.

Na Červarovom popisu se nalazi 21 rukometaš, a otpali su Ivan Pešić, Antonio Kovačević, Luka Raković i Marko Mrđenović. U Makarsku će se pojaviti i Marin Šego kojeg nije bilo na zagrebačkom dijelu priprema.

Mataija je dobio prednost ispred Kovačevića i Vukića, a Marić i Musa ispred Mrđenovića. Ivanu Pešiću rekao sam da mora naći klub gdje će braniti kako bi ulovio formu koju je imao prije nesretnog napada i odstranjenja bubrega, a zbog koje se uostalom i nalazi na širem popisu. Uoči kontrolnog turnira u Wiener Neustadtu otpast će još trojica tako da ćemo doći do brojke od 18 rukometaša koji će na kraju ići u Austriju", izjavio je Červar dodavši kako je vrlo zadovoljan prvim dijelom priprema na kojima nije bilo ozljeda.

Popis igrača za završne pripreme u Makarskoj:

Vratari: Mirko Alilović (Ademar Leon), Vladimir Božić (Cuenca 2016), Goran Čarapina (Poreč), Marin Šego (CO Zagreb)

Lijeva krila: Vedran Mataija (Poreč), Manuel Štrlek (CO Zagreb)

Desna krila: Ivan Čupić (Gorenje Velenje), Vedran Zrnić (Gummersbach)

Pivoti: Marino Marić (CO Zagreb), Željko Musa (Trimo Trebnje), Igor Vori (HSV Hamburg),

Vanjski igrači: Ivano Balić (CO Zagreb), Damir Bičanić (Ademar Leon), Denis Buntić (Ademar Leon), Domagoj Duvnjak (HSV Hamburg), Jakov Gojun (CO Zagreb), Marko Kopljar (CO Zagreb), Blaženko Lacković (HSV Hamburg), Duje Miljak (Emsdetten), Tonći Valčić (CO Zagreb), Drago Vuković (Gummersbach)

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika