31.12.2009. / 18:38

Autor: Totalsport

Treći jaki sponzor otkazao Tigeru Woodsu

Najbolji golfer današnjice Tiger Woods, i jedan od najboljih svjetskih sportaša, ostao je bez još jednog velikog sponzora uslijed velikog skandala u kojem se našao

Tiger WoodsTiger WoodsNajbolji golfer današnjice Tiger Woods, i jedan od najboljih svjetskih sportaša, ostao je bez još jednog velikog sponzora uslijed velikog skandala u kojem se našao.

Ranije su mu otkazali Accenture, svjetski poznata tvrtka koja se bavi pružanjem konzultacijskih i tehnoloških usluga, te Gillette, koji je, pak, najavio da slavnog 34-godišnjeg golfera neće emitirati u svojim reklamama na neodređeno vrijeme.

Treći jaki sponzor koji je okrenuo leđa Woodsu poslije svih izvanbračnih skandala je jaka telefonska kompanija AT&T. U službenom izvještaju kompanije ne stoje niti razlozi zbog kojih su prekinuli suradnju (svima su valjda jasni), ali niti financijska pozadina kompletnog ugovora, te na koji način će isti biti poništen.

Vezane vijesti

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nakon godinu i pol dana pauze u pripremi projekta, krajem ožujka u Dubrovniku je obnovljena procedura razvoja golfa kao budućega dodatnog turističkog… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 01.01.10. 12:43

hahaa koji licemjeri govana amerikanci šupci


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika