04.01.2010. / 15:22

Autor: Andrea Belin

GQ: Gordon Brown najlošije odjeveni muškarac u 2010. godini

Među prvih deset najlošije odjevenih muškaraca nalazi se još nekoliko njegovih kolega iz političkog života. Visoko treće mjesto zauzima francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, a osmo sjevernokorejski lider Kim Jong-Il

Gordon BrownGordon BrownPrema ocjeni časopisa za muškarce, GQ, britanski premijer Gordon Brown, osvojiti će titulu najlošije odjevenog muškarca u 2010. godini.

U objašnjenju stoji kako se za "Brownov način odijevanja može reći da je odraz svega osim prvoklasnog primjera poznatoga britanskog stila".

Inače, Brown je prošle godine držao visoko treće mjesto na top listi najgore odjevenih muškaraca svijeta.

No, britanskog premijera možda bi mogla utješiti činjenica da se među prvih deset najlošije odjevenih muškaraca svijeta u 2010. nalazi još nekoliko njegovih kolega iz političkog života. Visoko treće mjesto zauzima francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, a osmo sjevernokorejski lider Kim Jong-Il.

Da stvar bude još gora, njegov vjerojatni protivnik u ovogodišnjoj utrci za premijersko mjesto, David Cameron iz Konzervativne stranke, zauzeo je osmo mjesto na popisu najbolje odjevenih muškaraca svijeta za 2010. godinu. Prvo mjesto pripalo je glumcu Robertu Pattisonu iz filmske sage o vampirima "Sumrak".

Vezane vijesti

Hakiran email Gordona Browna

Hakiran email Gordona Browna

Britanska policija pronašla je dokaze da su privatni detektivi koji su radili za novine 'provalili' u emailove bivšeg premijera Gordona Browna dok je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika