05.01.2010. / 13:04

Autor: Andrea Belin

6 najvećih seksualnih strahova s kojima se bore muškarci

Vjerovali ili ne i pripadnici jačeg spola, baš kao i žene, imaju određene strahove prije, tijekom i nakon seksualnih odnosa s partnericom. Veličina spolnog organa, spolne bolesti i izostanak erekcije samo su neki od strahova koji muškarcima zadaju probleme

Zajedno pobijedite strahoveZajedno pobijedite strahoveIako se čini da se pripadnice ljepšeg spola često boje hoće li zadovoljiti partnera, istraživanja su pokazala da i muškarci imaju svoje strahove kada je riječ o spolnim odnosima. Od čega najviše strahuju kada svoju bolju polovicu žele u krevetu ostaviti bez daha, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

1. Seksualne vještine

Čak i oni muškarci koji se smatraju najboljim ljubavnicima, sumnjaju u svoje sposobnosti. S takvim problemima najčešće se susreću pripadnici jačeg spola koji su se tek upustili u ljubavnu vezu jer nisu sigurni hoće li zadovoljiti seksualne apetite svoje partnerice.

2. Veličina spolnog organa

Istraživanja su pokazala da je to jedan od najčešćih strahova većine muškaraca. Mnogi smatraju da ukoliko nisu dovoljno obdareni, neće zadovoljiti partnericu.

3. Trajanje seksualnog odnosa

Trajanje odnosa još je jedan u nizu strahova. Rijetki su oni koji se ne pitaju hoće li zbog prekratkog, odnosno predugačkog seksa, dobiti pohvalu partnerice.

4. Izostanak erekcije

Odmah na početku valja napomenuti da se s ovim problemom najčešće susreću muškarci koji o tome intezivno razmišljaju. Nedostatak erekcije često uzrokuju psihički problemi, ali pokazalo se da uzroci znaju biti i fizičke prirode. U takvoj situaciji ne bi bilo loše potražiti liječničku pomoć.

5. Spolne bolesti

Takvi strahovi ne javljaju se kod pripadnika jačeg spola koji su u dužim vezama, već kod onih koji često mijenjaju seksualne partnerice. Ukoliko i vi često razmišljate o spolnim bolestima i trudnoći partnerice, savjetujemo da koristite kondome ili neka druga kontracepcijska sredstva.

6. Loš seksualni odnos

Ovaj strah također je učestala pojava kod muškaraca koji često mijenjaju partnerice. Doduše, u ovom slučaju pripadnici jačeg spola strahuju da partnerica neće zadovoljiti njihove seksualne apetite. To se najčešće javlja kod onih koji imaju prevelika očekivanja.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika