05.01.2010. / 17:17

Autor: Anamarija Kronast

Nakon dvije godine veze oženio se glumac Vince Vaughn

Vaughn i Weber, kanadska agentica za nekretnine, počeli su 'hodati' prije dvije godine. Oženili su se na maloj privatnoj svečanosti u Chicagu u subotu. Vaughn ju je zaprosio na prošlo Valentinovo

Vince VaughnVince VaughnPremda je u medijima dugo demantirao da se ženi, američki glumac Vince Vaughn (39) oženio se u subotu svojom djevojkom Kylom Weber, objavljeno je u utorak.

Vaughn i Weber, kanadska agentica za nekretnine, počeli su 'hodati' prije dvije godine. Oženili su se na maloj privatnoj svečanosti u Chicagu u subotu. Vaughn ju je zaprosio na prošlo Valentinovo.

Vaughn, zvijezda filma "Lovci na djeveruše", nekada je bio u vezi s kolegicom Jennifer Aniston. Neki su im predviđali brak, no par se na kraju ipak rastao.

Inače, glumac je nedavno proglašen za jednog od najpoželjnijih muškaraca za brak pa je vijest o njegovom vjenčanju rastužila brojne obožavateljice.

Par nije objavio gdje će živjeti, a i detalje o svadbi nisu željeli otkrivati novinarima.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika