07.01.2010. / 00:44

Autor: Ivica Medo

Lyonovi predstavnici došli u Zagreb po Lovrena: Francuzi nude 10 milijuna eura

Predstavnici sedmerostrukog prvaka Francuske Lyona predvođeni direktorom kluba Marinom Faciolijem stigli su jučer u Zagreb po Dinamova stopera i mladog hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena

Dejan LovrenDejan LovrenPredstavnici sedmerostrukog prvaka Francuske Lyona predvođeni direktorom kluba Marinom Faciolijem stigli su jučer u Zagreb po Dinamova stopera i mladog hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić već je dva puta odbijao ponude Francuza za Lovrena. Lyon je isprava ponudio sedam, a zatim osam milijuna eura, no Mamić je te ponude hladno odbio.

Stoga je delegacija francuskog velikana odlučila posjetiti Zagreb kako bi u izravnim pregovorima sa Mamićem dogovorili taj transfer.

Kalkuliralo se da Mamić neće pristati na "deal" za svotu ispod deset milijuna eura, pa je sasvim izvjesno da je Lyon došao s ponudom koja se kreće oko 10 milijuna eura.

No, dogovor još uvijek nije postignut, ali Francuzi su prenoćili u Zagrebu, tako da bi se transfer mogao realizirati danas.

"Lovrena ćemo dati jedino ako nas ponudom izbiju iz cipela", izjavio je Mamić prije nekoliko dana.

Čini se da su cipele već odriješene, no mladi Dinamov nogometaš ništa ne zna o pregovorima koji su u tijeku:

"Zaista nemam nikakvih informacija o tome da je Lyon došao po mene. Što bude, bit će. Ja sam se vratio s odmora i počeo sam pripreme za proljetnu sezonu, sad me isključivo to zanima", izjavio je Lovren za Sportske novosti.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika