07.01.2010. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Ozlijedio se na skijanju: Dubravko Merlić slomio bedrenu kost

Kako tvrdi suprug Željke Ogreste nesreća se dogodila već drugog dana sedmodnevnog odmora u bliziniu Villacha trenutku kada je prečicom naletio na strmu i zaleđenu stazu

Dubravko MerlićDubravko MerlićDugogodišnji televizjski novinar, nedavno i jedan od članova žirija u showu "Supertalent", Dubravko Merlić, doživio je nesreću na jednoj skijaškoj stazi u Villachu.

Kako doznaje jedan magazin, Merlić je slomio bedrenu kost i samo nekoliko sati nakon pada završio je na operaciji u bolnici Landeskrankenhaus u koji su ga prevezli helikopterom.

Doduše, već dva dana nakon operacije, Dubravko se osjećao bolje, štoviše već je mogao uz pomoć štaka, stati na noge.

Kako tvrdi Merlić, nesreća se dogodila već drugog dana sedmodnevnog odmora u trenutku kada je prečicom naletio na strmu i zaleđenu stazu. Čim je pao shvatio je da nešto nije u redu jer su bolovi u lijevoj nozi bili izuzetno jaki. Rendgenske snimke odmah su pokazale da je napukla bedrena kost.

Inače, Merlić je na sedmodnevnom odmorom bio sa svojom obitelji, suprugom Željkom, petnaestogodišnjim Matejem, devetnaestogodišnjom Majom i petogodišnjom Martom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika