08.01.2010. / 18:11

Autor: Andrea Belin

5 savjeta za seks koji ćete oboje zauvijek pamtiti

Ukoliko želite svome partneru priuštiti nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi, poslušajte naše savjete za koje jamčimo da će rasplamsati strasti između vas i vaše bolje polovice. Petak navečer je idealno vrijeme da se opustite nakon napornog radnog tjedna

Seksajte se u kupaoniciSeksajte se u kupaoniciSve je više osoba koje su nezadovoljne seksualnim životom, međutim rijetki su oni koji nešto poduzimaju po tom pitanju. Ako ste i vi ne možete sjetiti kada ste doživjeli nezaboravno seksualno iskustvo sa svojom boljom polovicom, vrijeme je da usavršite nove tehnike koje vašeg partnera neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon što kod njega probudite seksualnu želju, uopće ne sumnjamo da ćete i vi doživjeti onaj čaroban trenutak!

1. Erotski mail

Zna se da muškarci ne mogu odoljeti ženama koje u krevetu preuzimaju inicijativu pa ne vidimo ništa loše u tome da mu pošaljete neki erotski mail ili sms poruku iste tematike. Bez imalo srama mu objasnite koliko ga želite i uopće ne sumnjamo da će s nestrljpljenjem iščekivati povratak kući.

2. Dodirujte se

Istraživanja su pokazala da ženama treba puno više da se seksualno uzbude pa nećete pogriješiti ako sami počnete raditi na tome. Prije njegovog dolaska s posla, tridesetak minuta provedite u toploj kupki i dodirujte najkritičnije dijelove svoga tijela. Kada se vrati s posla, ispričajte mu što ste radili.

3. Upalite svjetlo

S obzirom da su pripadnici jačeg spola vizualni tipovi, ovaj put se zadovoljavajte pod upaljenim svjetlom. Umjesto izazovnog rublja, obucite jednu od njegovih košulja jer činjenica da ste posudili nešto iz njegovog ormara će ga još više uzbuditi.

4. Pokažite mu što želite

Kako bi ovo seksualno iskustvo oboje zauvijek pamtili, nakon što obavite svoj dio posla, objasnite partneru kakvu dodiri vama najviše odgovaraju. Uzmite njegovu ruku i pokažite mu na kojim mjestima bi se trebao zadržati, odnosno gdje se nalaze najkritičnije točke na vašem tijelu.

5. Krevet nije jedino mjesto za seks

Zapamtite jednom zauvijek da krevet nije jedino mjesto u vašem stanu na kojem morate upražnjavati seksualne odnose. Kuhinja i kupaonica također obiluju zanimljivim stvarima koje možete koristiti za ovakvu vrstu zabave, primjerice perilica rublja ili tuš kabina.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika