09.01.2010. / 09:44

Autor: Anamarija Kronast

Novi početak: Marko Jarić i Adriana Lima sele se u Madrid

Par je, navodno, povjerio prijateljima da se moraju malo odmoriti od paparazza koji prate svaki njihov korak, a vjeruju kako će u otmjenom madridskom predgrađu imati šansu za normalniji život

Adriana Lima i Marko JarićAdriana Lima i Marko JarićSrpski košarkaš Marko Jarić, koji je nedavno bio glavna zvijezda ondašnjih tabloida koji su pisali o njegovoj navodnoj vezi s neimenovanom studenticom, trenutačno se nalazi u Španjolskoj. Naime, Jarić kani kupiti kuću u predrgađu Madrida.

Inače, srpski košarkaš svaki slobodan trenutak koristi da bi otputovao u New York gdje se nalaze njegova supruga Adriana Lima i kći Valentina, koja se rodila 15. studenog prošle godine. Marko je i novogodišnje praznike proveo s obitelji u Americi, a ako produži ugovor s Realom, vjerovatno će mu se u narednih nekoliko meseci u glavnom gradu Španjolske pridružiti i Adriana i Valentina.

Naime, osim stana u Beogradu, Marko Jarić ima i kuću u Los Angelesu koju je kupio prošle godine, kao i luksuzan penthaus u New Yorku koji su on i Adriana zajedno kupili.

Par je, navodno, povjerio prijateljima da se moraju malo odmoriti od paparazza koji prate svaki njihov korak, a vjeruju kako će u otmjenom madridskom predgrađu imati šansu za normalniji život.

Vezane vijesti

Više desetaka tisuća prosvjednika u Madridu

Više desetaka tisuća prosvjednika u Madridu

Pod sloganom "Ne igrajte se s obrazovanjem i zdravljem" više desetaka tisuća ljudi prosvjedovalo je u nedjelju u Madridu protiv novih mjera štednje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika