09.01.2010. / 20:24

Autor: Ivica Medo

Rukomet: Hrvatska pobijedila Poljsku i osvojila Interwetten kup

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je Interwetten kup pobjedom nad Poljskom od 25:21 u 3. kolu natjecanja

Blaženko LackovićBlaženko LackovićHrvatska rukometna reprezentacija osvojila je Interwetten kup pobjedom nad Poljskom od 25:21 u 3. kolu natjecanja.

Najbolji u redovima hrvatske momčadi bili Vedran Zrnić sa šest pogodaka i Tonči Valčić sa četiri pogotka, te vratar Mirko Alilović koji je imao 13 obrana.

Izbornik Lino Červar nije puno mijenjao, pa se može zaključiti kako će se s ovom postavom krenuti u Europsko prvenstvo koje počinje 19. siječnja.

Oporavljeni Blaženko Lacković dobio je solidnu minutažu, jednako kao i Ivano Balić koji je više igrao u prvom poluvremenu, dok je u drugom dijelu igru vodio Domagoj Duvnjak.

Igrači Line Červara u prvom su poluvremenu dvoboja za naslov pobjednika Interwetten kupa najuvjerljivije vodili pri rezultatu 10-5, dok su u nastavku vodili čak i sa po šest golova razlike (18-12, 20-14 i 25-19).

Uoči posljednje utakmice turnira, koju igraju dvije najlošije momčadi, domaćini Austrijanci i Mađari, Hrvatska ima siguran naslov pobjednika s pet bodova iz triju utakmica. Osim pobjede nad Poljskom, Hrvati su svaladali Austrijance 38-29, dok su s Mađarima remizirali (30-30).

Interwetten kup, 3. kolo:

Hrvatska – Poljska 25-21

Austrija – Mađarska (kasnije)

Redoslijed: 1. Hrvatska 5, 2. Poljska 4, 3. Mađarska 1 (-1), 4. Austrija 0 (-1)

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika