09.01.2010. / 22:48

Autor: Ivica Medo

Pojačanje u Kranjčevićevoj: Goran Ljubojević potpisao za Zagreb

Bivši napadač Osijeka i zagrebačkog Dinama Goran Ljubojević potpisao je ugovor sa Zagrebom na godinu i pol dana, informacija je koja je večeras stigla iz Kranjčevićeve

Goran Ljubojević i Danijel PranjićGoran Ljubojević i Danijel PranjićBivši napadač Osijeka i zagrebačkog Dinama Goran Ljubojević potpisao je ugovor sa Zagrebom na godinu i pol dana, informacija je koja je večeras stigla iz Kranjčevićeve.

Ljubojević dolazi u Zagreb kao slobodan igrač jer nedavno raskinuo ugovor s belgijskim Genkom.

"Još uvijek imam veliki motiv i želim se dokazati u Zagrebu. Mislim da je Zagreb u ovom trenutku za mene najbolje riješenje", izjavio je Ljubojević, bivši hrvatski mladi reprezentativac koji je 2004. iz Osijeka prešao u Dinamo kao velika zvijezda prijelaznog roka te godine, no već 2006. odlazi u St. Gallen, a zatim u Genk, gdje se nije dobro snašao.

Nakon dolaska Ljubojevića, pitanje je što će se dogoditi s Krunom Lovrekom koji još uvijek nije potpisao ugovor sa Zagrebom. Navodno Lovrek ima opciju s odlaskom u jedan od kineskih klubova, ali u sljedećih nekoliko dana trebala bi se cijela priča raspetljati.

U svakom slučaju Zagreb bi s dolaskom Ljubojevića trebao riješiti pitanje slabe realizacije zbog čega je najvećim dijelom pri dnu ljestvice.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika