10.01.2010. / 23:00

Autor: Ela Radić

Hugh Grant: Užasavam se mogućnosti da završim kao usamljeni, tužni starac

Tijekom gostovanja u talk - showu Jonathana Rossa, povodom promocije filma "Što je novo s Morganima" u prosincu prošle godine, Hugh Grant je izjavio da se užasava svog skorašnjeg pedesetog rođendana te da je sam kriv što je još uvijek neženja

Hugh GrantHugh GrantNakon dvije godine pauze novim se filmom na glumačku scenu vratio britanski glumac Hugh Grant. Taj 49-godišnjak zajedno sa Sarom Jessicom Parker tumači glavnu ulogu u filmu "Što je novo s Morganima", romantičnoj komediji scenarista i redatelja Marca Lawrenca s kojim je Grant već surađivao na filmovima "Dva tjedna za ljubav" i "Glazba i stihovi". Radnja njihova novog zajedničkog filma vrti se oko moćnog njujorškog bračnog para Morgan, Paul Morgan je uspješan odvjetnik, a Meryl Morgan je agentica nekretninama, čiji je brak ušao u krizu.

Igrom slučaja njih dvoje postanu svjedoci ubojstva te se, u sklopu programa zaštite svjedoka, moraju preseliti u zabačeni kaubojski gradić u Wyomingu gdje se promijenjenih identiteta moraju prilagoditi potpuno drukčijem načinu života od onog na koji su navikli. Film je izazvao veliki interes publike najviše zbog činjenice da je riječ o povratničkom filmu Hugha Granta - on se u posljednje dvije godine povukao s javne scene, a mediji su tvrdili da je to vrijeme iskoristio da se oporavi od propale trogodišnje veze s Jemimom Khan s kojom je bio od kraja 2004. do kraja 2007. godine, a i kroz 2008. su se povremeno družili, no vezu nisu obnovili.

Tijekom gostovanja u talk - showu Jonathana Rossa, povodom promocije filma "Što je novo s Morganima" u prosincu prošle godine, Hugh Grant je izjavio da se užasava svog skorašnjeg pedesetog rođendana te da je sam kriv što je još uvijek neženja:

"Užasavam se mogućnosti da završim kao usamljeni, tužni starac", priznao je i dodao: "Trebao sam se oženiti. Sam sam si kriv, imao sam dobre djevojke." Povodom spomenutog filma "Što je novo s Morganima", koji se od prošlog tjedna prikazuje i u hrvatskim kinima, Hugh Grant je dao i ekskluzivni intervju za Extru.

EXTRA: Ovo vam je treći film s Marcom Lawrenceom, očito volite raditi s njim. Zašto? -

To je teško odgovoriti jer je rad s njim po mnogočemu noćna mora, hahahahaha. Šalim se. Volim njegove šale. Mislim da piše odlične šale, a njegov je stil šarmantan i na neki način nevin. Uz to je on i velikodušno spreman na suradnju, i to ne na ulizivački način.

EXTRA: Kako se vaša partnerica u filmu Sarah Jessica Parker uklopila u vaše društvo?

Uklopila se nevjerojatno dobro, iako nije sklona očaju poput nas. Ona je, poput Lawrencea, prava Njujorčanka, i oni bi znali satima sjediti i pričati o tome gdje je u New Yorku najbolja pizza ili gdje se mogu kupiti najbolja peciva i slično i ja sam se zapravo s vremenom počeo osjećati pomalo izostavljenim, nešto kao starije dijete kada se u obitelji rodi nova beba. Onako - isključeno.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Konzervativci su 2007. legli u krevet s Murdochom

Konzervativci su 2007. legli u krevet s Murdochom

Hugh Grant, 51-godišnji britanski glumac koji je proteklih godina bio prisluškivan od strane britanskih tabloida u vlasništvu Ruperta Murdocha, i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika