11.01.2010. / 00:52

Autor: Ivica Medo

Lovren u ponedjeljak potpisuje ugovor s Lyonom

Stoper Dinama 20-godišnji Dejan Lovren trebao bi u ponedjeljak potpisati ugovor s velikim francuskim klubom Lynom

Dejan Lovren Dejan Lovren Stoper Dinama, 20-godišnji Dejan Lovren trebao bi u ponedjeljak potpisati ugovor s velikim francuskim klubom Lynom.

Iako je bilo govora da je Lyon poslao ponudu u smjeru Maksimira od 10 milijuna eura, čini se da će Lovren prema Gerlandu za nešto nižu svotu, navodno se radi o 8.5 milijuna eura. No, još uvijek nije poznato na koliko će se godina obvezati Lovren prema Lyonu.

"Sretan sam, kako ne bih bio sretan! Lyon je veliki klub, legendarni klub francuskog nogometa kojeg iznimno poštujem. Igrati u takvom klubu je privilegij. Konačno, ako sve ispadne kako bi trebalo, igrat ću u ligi Petice. Oduševljen sam što se za mene zanimao i nogometni velikan poput Tottenhama te neki drugi klubovi. Naravno da mi mora biti drago što sam u fokusu zanimanja takvih klubova", izjavio je Lovren za Sportske novosti te ističe kako je poziv hrvatsku A selekciju pomogao pri ovom transferu iz snova:

"Hrvatska je jaka i cijenjena nogometna reprezentacija, kad si njen član postaješ visoko rangiran na europskom tržištu", zaključuje Lovren koji bi u srijedu ili četvrtak trebao otići u Lyon obaviti liječnički pregled. Naravno ako se u posljednji trenutak nešto ne iskomplicira, a to nije uopće nije nemoguće budući su za Lovrena zainteresirani Totteham i Chelsea.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika