11.01.2010. / 15:15

Autor: Andrea Belin

5 najnovijih savjeta za seks koji se nikada ne zaboravlja

Iako vam se čini da u seksualnom odnosu ne postoji ništa što već niste isprobali, vrijeme je da saznate nekoliko noviteta za koje jamčimo da će dodatno rasplamsati strasti između vas i vaše bolje polovice

Promjene su uvijek dobrodošlePromjene su uvijek dobrodošleRijetki su oni koji tijekom apsolutno svakog seksualnog odnosa s partnerom primjenjuju novitete pa nije nimalo iznenađujuće što većina ljudi nakon određenog vremena postaje nezadovoljna zabavom u spavaćoj sobi.

Kako se ne bi doveli u takvu situaciju, savjetujemo da partneru redovito pripremate iznenađenja! Nudimo vam nekoliko najnovijih savjeta za seks koji nećete nikada zaboraviti!

1. "Seks" u odjeći

Kada se situacija u spavaćoj sobi počne komplicirati, nemojte odmah skinuti odjeću. Osim što ćete se prisjetiti dana kada ste u seksu bili amateri, na ovaj način ćete produžiti fazu iščekivanja što zna biti jako uzbudljivo.

2. Dodiri

Vjerujemo da ste usavršili pokrete koji vašeg partnera ostavljaju bez daha, međutim kako bi razbili monotoniju, svaki put morate nešto promijeniti. Ukoliko ste ga do sada najprije dodirivali, primjerice u blizini spolnog organa, sljedeći put krenite od glave.

3. Vrijeme

Ukoliko ste do sada seksualne odnose upražnjavali ujutro, sljedeći put intimno druženje ostavite, primjerice za večernje sate. Ne bi bilo loše da se koji put odlučite na izmjenjivanje nježnosti na javnom mjestu jer to, iz provjerenih izvora, zna biti jako uzbudljivo.

4. Uzdasi

Ako ste tip osobe koja tijekom seksa ne pokazuju osjećaj zadovoljstva, vrijeme je da to promijenite. Dakle, sljedeći put kada se uputite u spavaću sobu ili na neko uzbudljivije mjesto u vašem stanu, glasnim uzdasima pokažite svojoj boljoj polovici koliko zaista uživate. Ako ste do sada prakticirali takav seks, sljedeći put se zabavljajte u tišini.

5. Topli zrak

Bez obzira u kojoj ste pozi i na kojoj razini je vaše seksualno uzbuđenje, topli zrak na njegovoj koži će ga pojačati. Trik s puhanjem aktivirati će sve kritične točke na njegovom tijelu što ćete i osjetiti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
14/1/10

pucco, 14.01.10. 00:37

sori šta kritiziram ove briljantne genijalnosti.....ali mislim stvarno....topli zrak....auf.....(virtualni) papir svašta podnese...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika