11.01.2010. / 15:42

Autor: Ivica Medo

Nakon Ljubojevića u Zagreb stiže i Mario Tokić

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Tokić na pragu je prelaska u redove NK Zagreb. Tokić je od 2007. do prošlog ljeta imao ugovor s bečkim Rapidom, a u Zagreb prelazi u kao slobodan igrač

Mario TokićMario TokićBivši hrvatski reprezentativac Mario Tokić na pragu je prelaska u redove NK Zagreb. Tokić je od 2007. do prošlog ljeta imao ugovor s bečkim Rapidom, a u Zagreb prelazi u kao slobodan igrač.

Zagreb je već angažirao bivšeg napadača Osijeka i Dinama Gorana Ljubojevića i Brazilca Lucasa Seguira Rochea, a sada dovodi prekljenog internacionalca koji je u dresu hrvatske reprezentacije upisao 28 nastupa.

Trener Zagreba Igor Štimac, koji za danas je zakazao prozivku u Zagrebellu pred početak zimskih priprema za drugi dio sezone, tvrdi da bi do kraja prijelaznog roka u Kranjčevićevu mogao stići još Marin Ljubičić, veznjak Zadra, te kapetan mlade reprezentacije Sjeverne Koreje An Il Boma.

Gotovo dva mjeseca najavljivani transfer Krune Lovreka izgleda da se ipak neće ostvariti. Lovrek, čini se, odlazi u smjeru Južne Koreje.

Štimac ističe kako mu je žao što neće imati Lovreka na dispoziciji:

"Radi se o tako kvalitetnom igraču da se mogao nametnuti čak za reprezentaciju, ali ga potpuno razumijem. On je u tim godinama da mora pokušati zaraditi i želim mu sreću da uspješno završi pregovore oko transfera u Južnu Koreju", izjavio je trener Zagreba za Sportske novosti.

Štimac se stoga nada da bi Goran Ljubojević trebao riješiti realizatorske probleme njegove momčadi:

"Za Ljubojevića je najvažnije da je napokon zdrav i uopće ne sumnjam kako će se kroz pripreme nametnuti kao važan napadački adut, pravi golgeter", kaže Štimac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika