12.01.2010. / 17:34

Autor: Andrea Belin

Nesretan je: Brad Pitt utjehu pronašao u alkoholu

S obzirom da je odnos s nevjenčanom suprugom iz dana u dan sve lošiji, hollywoodski glumac je utjehu počeo tražiti najprije kod svoje bivše supruge Jennifer Aniston, a u posljednje vrijeme pokleknuo je i pred alkoholom

Brad Pitt i Angelina JolieBrad Pitt i Angelina JolieNakon što je njegova, još uvijek nevjenčana supruga, Angelina Jolie, izjavila da vjernost nije osnova za kvalitetnu vezu, Brad je utjehu najprije počeo tražiti kod svoje bivše supruge Jennifer Aniston, a u posljednje vrijeme navodno je pokleknuo i pred alkoholom.

Da ga Angelinine izjave bacaju u depresiju potvrdio je i neimenovani izvor blizak paru koji je kazao da je Bradovo samopuzdanje trenutačno na najnižoj mogućoj razini.

Dodao je kako Pitt neprestano pokušava riješiti probleme, međutim Angelina kao da je oglušila na njegove molbe.

Podsjetimo, prije dvadesetak dana glumica je izjavila da to što živi s Bradom ne znači da su vezani lancima te da ne smatra da je vjernost osnova kvalitetne veze.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.01.10. 23:25

ona je u pravu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika