13.01.2010. / 13:50

Autor: Ivica Medo

Loke kažnjen s 9 mjeseci zabrane igranje za RK Zagreb u međunarodnim kupovima

Pivot RK Zagreb Frank Loke odlukom Arbitražnog suda EHF-a (Europska rukometna federacija) kažnjen je s devet mjeseci zabrane igranja u međunarodnim kupovima i 10.000 eura globe zbog toga što je potpisao dva pararelna ugovora, za Zagreb i danski Skjern

Frank LokeFrank LokePivot RK Zagreb Frank Loke odlukom Arbitražnog suda EHF-a (Europska rukometna federacija) kažnjen je s devet mjeseci zabrane igranja u međunarodnim kupovima i 10.000 eura globe zbog toga što je potpisao dva pararelna ugovora, za Zagreb i danski Skjern.

Odluka je konačna i nepoziva te stupa na snagu 13. siječnja 2010.

Vijest je danas objavljena na službenom portalu EHF-a.

"Iznenađeni smo ovom odlukom. Sve što mogu reći je da smo u šoku", izjavio je direktor RK Zagreb Bartol Kaleb, dok je glavni menadžer Zagreba Zoran Gobac cinički utvrdio:

"Ta odluka nema veze sa zdravom pameću, ali kada odluke donose amateri, onda se može svašta očekivati", zaključio je šokirani Gobac.

Ovom odlukom EHF-a ozbiljno su narušene ambicije Zagreba u Ligi prvaka budući da na mjestu pivota ostaju samo na neiskusnom Marinu Mariću.

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika