13.01.2010. / 13:57

Autor: Ivica Medo

Dinamov direktor Damir Vrbanović potvrdio: Lovren potpisao ugovor s Lyonom

Nakon što je prošao liječnički pregled, Dinamov stoper Dejan Lovren konačno je potpisao ugovor s Lyonom na četiri i pol godine, potvrdio je direktor Dinama Damir Vrbanović u razgovoru za Index

Dejan LovrenDejan LovrenNakon što je prošao liječnički pregled, Dinamov stoper Dejan Lovren konačno je potpisao ugovor s Lyonom na četiri i pol godine, potvrdio je direktor Dinama Damir Vrbanović u razgovoru za Index.

Službeno se ne zna koliko će Lyon uplatiti na Dinamov račun, ali u francuskim medijima spekulira se sa svotom od osam milijuna eura.

"Naše i zadovoljstvo Dejana Lovrena, što zbog financijskih uvjeta, što zbog mogućnosti da u tako velikom klubu dobije šansu da u potpunosti pusti svoj talent, neizmjerno je. Te će nam činjenice barem djelomično nadomjestiti činjenicu da smo prerano ostali bez velikog talenta", izjavio je Vrbanović za Index.

Vezane vijesti

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i Blaževića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, potvrdio je kako među 23 kandidata za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj neće biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika