15.01.2010. / 10:44

Autor: Ivica Medo

Futsal: Rogerio Vilela odlazi iz Nacionala u Zamoru

Nacionalovo pojačanje iz Portugala, bivši igrač Lisabonske Benfice Rogerio Vilela Borges odlazi u španjolski prvoligaš Zamoru Arcebansu, a utakmica s Inerom u sljedećem kolu 1. HMNL mogla bi mu biti posljednja utakmica za Nacional

Rogerio Vilela Borges dok je igrao za BenficuRogerio Vilela Borges dok je igrao za BenficuNacionalovo pojačanje iz Portugala, bivši igrač Lisabonske Benfice Rogerio Vilela Borges odlazi u španjolski prvoligaš Zamoru Arcebansu, a utakmica s Inerom u sljedećem kolu 1. HMNL mogla bi mu biti posljednja u dresu Nacionala.

Rogerio je iz Benfice u Nacional došao u rujnu, a cijeli transfer je obavljen u Albufeiri (Portugal) gdje je Nacional u rujnu boravio na pripremama za novu sezonu. U utorak u Zagreb dolazi sportski direktor španjolskog prvoligaša Zamore Félix Delgado Fernández koji će obaviti posljednje dogovore sa čelnim ljudima Nacionala oko kupnje ovog Nacionalovog Brazilca.

Rogerio je jedno od najzvučnijih imena futsala koje je igralo na parketima u Hrvatskoj. S Benficom je bio viceprvak Europe, dva puta na Final Fouru Lige prvaka, osvojio je pet naslova prvaka Portugala i četiri naslova pobjednika portugalskog Kupa.

Do kraja prijelaznog roka u hrvatskoj ostalo je još petnaest dana, a u Nacionalu je najavljena kupnja još dva nova igrača za proljetni dio sezone u pohodu na dvostruku krunu.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika